Klaar voor een huwelijksreis die je nooit zult vergeten? Een avontuurlijke stedentrip door Europa biedt een onvergetelijke ervaring van kunstschatten, geschiedenis, architectuur en een heerlijke romantische sfeer. Als je de perfecte mix van luxe, stijl en een avontuur zoekt dan is Europa de perfecte bestemming. We hebben de top steden van Europa voor een huwelijksreis uitgekozen om je te inspireren: Milaan, Venetië, Rome en Barcelona.

Voorbereiding

Een stedentrip is een geweldige optie als huwelijksreis. Maar voordat je begint met het plannen van je reis is het belangrijk om er goed over na te denken welke steden je wilt bezoeken. Je wilt immers een stedentrip creëren die perfect aansluit bij jullie interesses. Als je klaar bent om je stedentrip te plannen, is het belangrijk om ook de juiste accommodatie te kiezen. Kies een locatie die voldoet aan je behoeften, of ga voor een luxe hotel met alle voorzieningen. Je kunt ook een Airbnb vinden met een design dat perfect past bij je stijl. Als je alle boekingen hebt gemaakt, is het tijd om je reisschema te plannen.

De leukste steden op een rijtje

Milaan

Milaan is een stad die stijl en glamour uitstraalt. Houden jullie van design, modetrends en shopping, dan is een stedentrip Milaan de reis voor jullie. Geniet van een romantisch diner in een van de luxe restaurants, of ontdek de piazza's en winkels. Je kunt ook een bezoek brengen aan het wereldberoemde Duomo di Milano, een van de grootste en meest indrukwekkende kathedralen in Italië.

Venetië

Venetië is de perfecte bestemming voor een romantisch avontuur. Geniet van een gondelvaart langs de kanalen met uitzicht op prachtige historische gebouwen, of kom tot rust in de kleine kronkelstraatjes. Bewonder het San Marco-plein en bezoek de schilderachtige begraafplaatsen. Of je kunt het nog romantischer maken door een avond uit te gaan in een van de vele wijnbars.

Rome

Rome is de stad van de eeuwige liefde. Alleen al de sfeer in deze historische stad is genoeg om je te inspireren en vol romantiek. Bezoek de Sint-Pietersbasiliek, de Spaanse Trappen en de Trevi-fontein. Of maak een romantische wandeling langs de Tiber, met uitzicht op de oude Ponte Sant'Angelo.

Barcelona

Barcelona staat bekend om zijn stranden, architectuur en cultuur. Maak een wandeling door de oude wijken, bezoek de Sagrada Familia en relax aan het strand. Vergeet ook niet om een avond door te brengen in een van de vele bars en restaurants in de stad.

Wanneer je deze fantastische steden hebt gezien, zal je nog meer in de liefde zijn met elkaar en blijven herinneren aan deze onvergetelijke eerste reis als getrouwd stel.