Is uw badkamer toe aan een opfrisbeurt? Bent u uitgekeken op de wc of wastafel? Soms is het tijd om dingen te veranderen in uw huis, en laat de badkamer en de wc nou net de twee ruimtes zijn waar u behoorlijk wat momentjes doorbrengt. Het is dus leuk om hier ook echt een eigen style aan te geven. Met wat accessoires is het al een stuk leuker, maar soms is het wel echt nodig om wat grote veranderingen toe te passen om weer even helemaal opnieuw te beginnen. Hiervoor bent u bij de douche concurrent aan het juiste adres! 

De kleinste kamertje

Laten we beginnen bij de wc. Dit is een plek waar u vaak bent, en soms ook voor een wat langere tijd. Het is fijn en belangrijk om een toilet te hebben waar je comfortabel op zit. Misschien is een hang wc kopen een goede overweging, deze hebben een modernere uitstraling en u kunt ze helemaal op uw hoogte laten monteren. Daarnaast heeft u bij ons ook voldoende keuze betreft kleur en design. Kies bijvoorbeeld voor wat rondere vormen, of juist een wat hoekig model. Voor ieder wat wils!

Badkamer opfrissen

En dan natuurlijk de badkamer, de plek waar je je elke dag opfrist. Misschien ook tijd om deze kamer een goede opfrisbeurt te geven! Bijvoorbeeld mooie nieuwe tegels, of een moderne wasbak. Ook is opbergruimte in de badkamer altijd een lastige keuze. Hiervoor hebben wij een uitstekende oplossing, namelijk een badkamer plankje oftewel een planchet.

Deze zijn in verschillende kleuren en modellen te krijgen, en echt een aanwinst in elke badkamer. Ze nemen weinig ruimte in beslag, en u kunt er zoveel kwijt als u wilt. Hierdoor heeft u altijd al uw badkamerspullen makkelijk bij de hand, maar hoeft u niet een grote opvallende kast neer te zetten. Echt een perfecte oplossing!

Ook voor al uw andere sanitaire voorzieningen bent u bij ons aan het goede adres. Mooie nieuwe baden, prachtige tegels of nieuwe kranen en douchesets. Alles om uw badkamer en wc helemaal naar uw smaak te maken! Kies voor een mooie moderne stijl, of juist een wat excentriekere of authentieke uitstraling. Ook past er soms meer in uw badkamer dan u denkt. Overweegt u bijvoorbeeld om misschien een bad te nemen, maar twijfelt u of het wel past in uw badkamer? Neem eens een kijkje op onze website of neem contact met ons op voor advies of als u vragen heeft.