De meeste mensen die geen auto hebben maar wel eens een auto nodig hebben, kiezen er steeds vaker ervoor om een auto te huren bij Greenwheels. Greenwheels is namelijk een van de grootste spelers op de Nederlandse markt als het om het verhuren van auto’s gaat. Het is je vast wel eens opgevallen dat je de bekende rode auto’s bent tegengekomen op treinstations en in wat grotere woonwijken. Als je een auto wilt huren bij Greenwheels, dan is dat een zeer verstandige keuze. Echter zijn er wel enkele zaken waar je rekening mee moet houden. Wil je weten waar je rekening mee moet houden? Je komt er meer over te weten in dit artikel. 

 

Je moet de applicatie installeren

Wanneer je een auto wilt huren bij GreenWheels, dan is het ontzettend belangrijk dat je de mobiele applicatie van Greenwheels gaat installeren op je mobiele telefoon. Dat heeft ermee te maken dat je de applicatie voor alles nodig hebt. Hierbij kan je bijvoorbeeld denken aan het vinden van een auto die bij jou in de omgeving staat, maar ook voor het openen, starten en sluiten heb je de mobiele applicatie nodig. Een Greenwheels auto huren Rotterdam Zuid is anders helaas ook niet mogelijk. 

 

Het aanmaken van een account

Als je de mobiele applicatie van Greenwheels op je mobiele telefoon geïnstalleerd hebt, is het tijd om eens een account aan te maken. Wanneer je een account aan gaat maken, is het belangrijk dat je over een geldige telefoonnummer beschikt, maar ook een geldig Nederlands rijbewijs hebt. Elk verhuurbedrijf, waaronder ook Greenwheels, is volgens de Nederlandse wetten verplicht om je rijbewijs te controleren. Naast het controleren van je rijbewijs willen ze ook zeker weten dat jij het bent en kan er gevraagd worden of je je identiteit wilt verifiëren door een bedrag van een cent over te maken. 

 

Bij een abonnement ben je goedkoper uit

Wanneer je een auto van Greenwheels wilt huren, dan is het zeker niet altijd nodig om een abonnement af te sluiten. Het is verstandig om dit wel te doen, want je zult dan altijd een auto tot je beschikking hebben, tenzij alle auto’s bij jou in de omgeving verhuurd zijn. Het afsluiten van een abonnement kost maar enkele euro’s, alleen zul je nog wel voor de extra kilometers moeten betalen. Wil je meer weten over de autohuur van Greenwheels? Bezoek dan vooral even de website van deze partij.